Naredite mahovini da odstupi
SKIL 0701 je idealni alat za grabuljanje ili vertikuliranje vašeg travnjaka.
Efikasan i delotvoran
Upravljanje ručnim uređajem za provetravanje travnjaka je prilično naporno; sa druge strane, SKIL 0701 uklanja mahovinu brzo i praktično. I dok je nezgrapnim uređajem za provetravanje travnjaka često teško manevrisati, lagani SKIL ‘Moss extractor’ vam pruža veliku slobodu pokreta. To je vrlo praktično kada morate da radite oko opreme u dvorištu ili cvećnjaka.
Brzi rezultati: 50m² za 25 minuta
‘Moss extractor’ – kako mu i samo ime kaže: ovaj alat efikasno uklanja mahovinu sa vašeg travnjaka. I brzo: bez problema može da odradi 50m² za samo 25 minuta.
Robusni, fleksibilni noževi

SKIL 0701 uređaj za provetravanje travnjaka isporučuje se sa robusnim, fleksibilnim noževima. Oni ne rđaju i ne mogu da se istupe. Pa ipak, zaista ih je lako zameniti ako je to potrebno. Isporučuju se u standardnoj veličini, pa su široko dostupni. Sve u svemu, ovi robusni noževi imaju brojne prednosti u odnosu na metalne noževe.

‘Easy Storage’

Ovaj uređaj za provetravanje travnjaka je deo asortimana ‘Urban Series’, praktičnih baštenskih alata kompanije SKIL koji štede prostor. SKIL 0701 uređaj za provetravanje travnjaka se isporučuje sa ‘Easy Storage’ vođicom, koja vam omogućava da ga okačite na zid nakon upotrebe i tako uštedite dragoceni prostor.