Uups...

Kad biste samo imali ‘Urban Mower’. Saznajte zašto ovde ili pročitajte više o tome.

Optimalna sposobnost manevrisanja

SKIL 0711 ‘Urban Mower’ je kosilica za travu sa jedinstvenim prednjim obrtnim točkićima koji obezbeđuju optimalnu sposobnost manevrisanja. Rad oko predmeta u vašoj bašti nikada nije bio lakši. Podizanje teških tereta je prošlost zahvaljujući ovom laganom alatu, koji ćete lako pomeriti kada počnete novi red.

Dobre performanse i podesiva visina košenja
Visokobrzinski, energetski efikasan motor sa 9.500 obrtaja/min je dovoljno snažan da efikasno završi posao. Za tren oka ćete uživati u lepo ošišanom travnjaku. Izaberite odgovarajuću postavku visine košenja – dostupne su tri opcije – da biste obezbedili savršen izgled svaki put.
‘Easy Storage’

Ova kosilica za travu je deo asortimana ‘Urban Series’, praktičnih baštenskih alata kompanije SKIL koji štede prostor. Sa praktičnom nožnom kočnicom za parkiranje, SKIL 0711 ‘Urban Mower’ se lako može parkirati uza zid nakon upotrebe.

Robusni, fleksibilni noževi

SKIL 0711 ‘Urban Mower’ isporučuje se sa robusnim, fleksibilnim noževima. Oni ne rđaju i ne mogu da se istupe. Pa ipak, zaista ih je lako zameniti ako je to potrebno. Isporučuju se u standardnoj veličini, pa su široko dostupni. Sve u svemu, ovi robusni noževi imaju brojne prednosti u odnosu na metalne noževe.