Inovacije

Kad je SKIL u pitanju sve je u udobnosti, inovaciji i kvalitetu. Ovi principi su glavni sastojci izuzetnih alata koji se ističu po dizajnu, tehnologiji i lakoći korišćenja.

Kompaktni električni uređaj za provetravanje travnjaka za efikasno uklanjanje mahovine

SKIL 0701 je idealan alat kada planirate da pograbuljate ili preorete travnjak da biste uklonili mahovinu. Dok ručni uređaji zahtevaju veliki napor, SKIL električni uređaj za provetravanje travnjaka uklanja mahovinu brzo i lako.

Pročitajte više

Efikasno, ekološko uklanjanje korova

SKIL 0700 „Weedbuster“ brzo i efikasno uklanja uporne korove, mahovinu i male biljke koje rastu između ploča na Vašoj stazi, unutrašnjem dvorištu ili prilaznom putu. Više ne morate da ručno uklanjate korov rizikujući bolove u kolenima ili leđima ili da koristite toksične pesticide koji su štetni za okolinu.

Pročitajte više

Radite duže pomoću SKIL „Hybrid Power“

Na prvi pogled alatka SKIL 2461 „Hybrid Power 16 V Max“ (14,4 V) izgleda kao obična akumulatorska bušilica sa litijum-jonskim akumulatorom, ali izgled ume da zavara. Ova alatka ima sve funkcije koje ima i normalna akumulatorska bušilica, ali sada možete da radite duže zahvaljujući inovativnoj osobini SKIL „Hybrid Power“.

Pročitajte više

SKIL ‘Urban Mower’: Ekstremna sposobnost manevrisanja za gradske bašte

SKIL ‘Urban Mower’ je idealna za Vašu gradsku baštu. To je kosilica sa jedinstvenim prednjim obrtnim točkovima za optimalnu mogućnost manevrisanja.

Pročitajte više

Univerzalna i ubodna testera u jednoj

SKIL ‘Combisaw’ je kompaktna, lagana testera koja izlazi na kraj sa većinom uobičajenih poslova testerisanja u i oko kuće. Ona kombinuje dva popularna Uradi sam alat u jedan: univerzalnu i ubodnu testeru.

Pročitajte više

Čistiji posao sa indikatorom količine prašine SKIL

SKIL ponosno predstavlja inovativni indikator količine prašine koji će vam olakšati život tokom brušenja. Kada je reč o brušenju, najveći problem predstavlja prašina. Tokom brušenja stvara se velika količina prašine, koju vaša brusilica ne može uvek efikasno da pokupi. Inovacije kompanije SKIL olakšava vam održavanje čistog okruženja!

Pročitajte više

Iznenađujuće raznovrsna testera za sve najčešće zadatke sečenja

SKIL ponosno predstavlja višenamensku testeru SKIL 5330. Ova inovativna višenamenska testera je kompaktan alat za različite materijale, dizajniran za sve vrste zadataka po principu „sam svoj majstor“ u kući i oko nje. Ovom inovacijom SKIL uvodi novi segment u svoj postojeći asortiman proizvoda. To je prva testera SKIL koja se tako jasno koncentriše na testerenje različitih materijala: „Višenamenska testera 5330 seče sve, brzo i ravno“.

Pročitajte više

Neprekidna regulacija grejanja

Čim se pojavi opasnost od internog pregrevanja alata, glavni grejni element automatski će se isključiti. Ventilator će zatim početi da uduvava hladan vazduh u mašinu, hladeći grejni element. Do pregrevanja može doći kada ste, na primer, greškom isključili ispust za vazduh ili kada ste koristili mlaznicu za smanjenje protoka malog prečnika.

Pročitajte više

Patentirani ram za brušenje „Equalizer“

Remenaste brusilice su najpogodnije za brzo uklanjanje materijala zahvaljujući visokoj brzini remena. To, međutim, podrazumeva i rizik od pojave neželjenih ogrebotina ili dubokih ureza na komadu koji obrađujete. Patentirani ram kompanije SKIL „Equalizer“ sprečava takve pojave. On vam omogućava da postignete savršeno ujednačene rezultate brušenja čak i kada uklanjate stare slojeve boje i laka!

Pročitajte više

Prava brusilica za svaki posao!

Nova SKILova višenamenska brusilica Fox 3 u 1 je prava brusilica za svaki posao. Objedinjava vibracionu, delta i ekscentar brusilicu u jednom priručnom i lakom alatu!

Pročitajte više

SKIL Lynx baštenska testera omogućava jednostavno okresivanje grana sve do debljine od 80 mm

Upotreba nove Lynx baštenske testere predstavlja prikladan i jednostavan način za formiranje oblika drveća i žbunja. Od sada je moguće okresivati grane sve do debljine od 80 mm bez ikakvog fizičkog napora!

Pročitajte više

Lako je uz Screw Assist!

Modeli br. 2016 (12V) i br. 2017 (14,4V) dolaze sa SKILovim jedinstvenim Screw Assist-om, koji čvrsto drži šraf spreman za uvrtanje. Screw Assist je idealan kada radite jednom rukom – u uglu ili iznad glave.

Pročitajte više

Testerisanje prave linije nikada nije bilo tako lako | Vođica

SKIL vođica testere je najbolja pomoć za precizno sečenje pod uglom od 90º i 45º. Dobićete savršeno prave i precizne rezove sa maksimalnim odstupanjem od 1 mm po metru.

Pročitajte više

SKIL kontrola pritiska: manje pritiska, bolje brušenje

Da li ikada ujutru pijete svež sok od pomorandže? I kada pritisnete pomorandžu na sokovnik, da li pritiskate jako zato što mislite da ćete tako brže dobiti više soka? U stvari, suprotno od toga je tačno. Jak pritisak na pomorandžu usporava motor sokovnika, pa on ne može da radi pravilno. Kakve veze ovo ima sa brušenjem?

Pročitajte više