Radite duže pomoću SKIL „Hybrid Power“

Radite duže pomoću SKIL „Hybrid Power“
Na prvi pogled alatka SKIL 2461 „Hybrid Power 16 V Max“ (14,4 V) izgleda kao obična akumulatorska bušilica sa litijum-jonskim akumulatorom, ali izgled ume da zavara. Ova alatka ima sve funkcije koje ima i normalna akumulatorska bušilica, ali sada možete da radite duže zahvaljujući inovativnoj osobini SKIL „Hybrid Power“. Indikator nivoa akumulatora vam preporučuje kada da povežete kabl sa alatkom. A kada povežete kabl, akumulator se automatski puni sve dok ne povučete prekidač za uključivanje.

„Hybrid Power“ da biste nastavili da radite
Kako tačno funkcioniše inovativni „Hybrid Power“? Svaka sekunda kada ne povlačite prekidač za uključivanje koristi se za punjenje akumulatora. Kada dobro razmislite, niko ne radi neprekidno. Vi stalno pravite pauzu tokom posla da uzmete drugi zavrtanj ili da postavite zavrtanj na materijal. Možda takođe prekidate posao da biste pripremili sledeći deo materijala na kom radite ili da zamenite nastavke za odvijanje. Korišćenje tih pauza za punjenje akumulatora znači da možete da radite duže.

Zaboravili ste da napunite akumulator?
Zamislite da ste recimo pre nekog vremena uskladištili svoju akumulatorsku bušilicu, ali zaboravili ste da potpuno napunite akumulator. To znači da ćete morati da započnete svoj novi „uradi sam“ posao sa polupraznim akumulatorom, a ispostaviće se da to neće biti dovoljno da završite posao. Da li vam je poznata ta situacija? Na sreću, možete da radite duže sa SKIL „Hybrid Power“. Kabl dužine 6 metara garantuje da ćete imati dosta radne slobode. A isporučeni praktični kalem za čuvanje kabla prikladno skladišti kabl.

Praktične funkcije za dodatni komfor pri radu
Ova akumulatorska bušilica ima snažan akumulator kapaciteta 1,5 Ah. 17+1 podešavanje spojnice promenljivog obrtnog momenta omogućava precizno uvrtanje sa 17 podešavanja i jednim podešavanjem za poslove bušenja. Ona obezbeđuje potpunu kontrolu tokom rada zahvaljujući funkciji promenljive brzine i elektronskoj kočnici. Ostale praktične funkcije, kao što je pouzdana tehnologija litijum-jonskog akumulatora i brzostezna glava od 10 mm za brzo i lako menjanje pribora garantuju dodatnu udobnost pri radu. Dobar pregled Vašeg rada je obezbeđen zahvaljujući LED reflektoru.