Bez četkica: brže, jače i trajnije
Ako tražite bežično rešenje za najzahtevnije poslove, alati bez četkica su prava stvar za vas. Motori bez četkica su brži, jači i duže traju od motora slične veličine sa četkicama.
Efikasniji
Motori bez četkica ne stvaraju trenje, što znači da rade efikasnije. Alati sa motorima bez četkica su znatno brži i jači od alata slične veličine koji imaju motor s četkicama. Motor bez četkica je manje podložan habanju, što je još jedna dugoročna prednost.
Motori bez četkica znatno menjaju stvari
Da bismo vam dočarali koliko su SKIL alati bez četkica efikasniji, uporedili smo bežičnu udarnu bušilicu bez četkica, model 3070, sa odgovarajućim modelom sa četkicama (model 3020). Model 3070 bez četkica je za 51% brži, za 33% je jači i traje 10 puta duže.
Bilo koji alat. Bilo koji posao. Jedna baterija.
Kompanija SKIL dodaje sve više i više alata bez četkica svom asortimanu kako električnih tako i baštenskih alata. Svi ovi alati koriste isti sistem baterije „Energy Platform“ koji odlikuje naša jedinstvena tehnologija za kontrolu toplote Keep Cool™.
Alati u koje se možete pouzdati
Toliko smo uvereni u visoki kvalitet naših alata bez četkica da za njih pružamo pet godina garancije. Takođe dobijate trogodišnju garanciju na Keep Cool™ baterije koje se isporučuju sa alatom.