Visoka efikasnost. Kompaktno skladištenje.
Baštenski alat SKIL 20V je pametniji, brži i moćniji nego ikada. Nikada nije bilo tako lako obaviti baštenske poslove. A alat je osmišljen tako da zauzima minimalni prostor za skladištenje. Imamo alat za svaki posao u bašti.
Bilo koji alat. Bilo koji posao. Jedna baterija.
Kažite Zdravo! energentskoj platformi (Energy line) kompanije SKIL. Potrebna vam je samo jedna baterija za sav alat fleksibilne linije ove energetske platforme (Energy line). Ova moćna baterija sadrži tehnologiju Keep Cool™ koja sprečava pregrevanje, produžava vreme rada za 25% i omogućava dvostruki vek trajanja baterije.
Oslobađa prostor u skladištu
Mali baštenski alat kompanije SKIL dolazi sa praktičnom kukom za lako odlaganje (Easy Storage) pomoću koje ga možete okačiti na zid. A alat je osmišljen tako da zauzima minimalni prostor. Bez nereda!
Bežična SKIL kosilica bez četki
Ova moćna kosilica SKIL 0140 sadrži najnoviju tehnologiju: električni motor bez ugljenih četki koji je jači nego ikada ranije i traje deset puta duže. Ugrađena SKIL vodilica za travu pomaže vam da kosite po ivicama i uz zidove. A na centralnoj ručki možete lako podesiti odgovarajuću visinu košenja za vaš travnjak.
Bežični SKIL trimeri za travu
Trimeri za travu SKIL 0230 (sečivo od 25cm) i 0240 (sečivo od 30cm) imaju nezasit apetit. Glava trimera može da se podesi u različite položaje. To je veoma praktično kada se radi na teško dostupnim mestima.
Bežična SKIL mašina za sečenje žive ograde
Ako ste mislili da treba previše vremena za sečenje žive ograde i žbunja, probajte SKIL 0430 mašinu za sečenje žive ograde. Moćna dijamantski naoštrena sečiva prodiru kroz grane debljine i do 20mm, tako da jednostavno možete nastaviti s radom. Sečivo od 55cm jednim potezom seče velike površine. Imaćete više vremena za druge stvari.
Bežični SKIL uređaj za oduvavanje lišća bez četki
Oduvajte suvo i vlažno lišće očas posla uređajem za oduvavanje SKIL 0330. Veliki prečnik cevi i propelerni ventilator stvaraju veliku zapreminu vazduha i to brzinom do 160km/h. Savršeno za velike površine. Točkić za regulisanje i redukciona mlaznica olakšavaju regulisanje protoka vazduha pri radu na teško dostupnim mestima.