Visoka efikasnost. Kompaktno skladištenje.
Baštenski alat SKIL 20V je pametniji, brži i moćniji nego ikada. Nikada nije bilo tako lako obaviti baštenske poslove. A alat je osmišljen tako da zauzima minimalni prostor za skladištenje. Imamo alat za svaki posao u bašti.
Bilo koji alat. Bilo koji posao. Jedna baterija.
Kažite Zdravo! energentskoj platformi (Energy line) kompanije SKIL. Potrebna vam je samo jedna baterija za sav alat fleksibilne linije ove energetske platforme (Energy line). Ova moćna baterija sadrži tehnologiju Keep Cool™ koja sprečava pregrevanje, produžava vreme rada za 25% i omogućava dvostruki vek trajanja baterije.
Oslobađa prostor u skladištu
Mali baštenski alat kompanije SKIL dolazi sa praktičnom kukom za lako odlaganje (Easy Storage) pomoću koje ga možete okačiti na zid. A alat je osmišljen tako da zauzima minimalni prostor. Bez nereda!
Bežične SKIL kosilice bez četkica
Snažne kosilice SKIL 0130 i 0140 pokreće elektromotor bez četkica što ih čini bržima, jačima i izdržljivijima nego ikada ranije. Ugrađena SKIL vodilica za travu pomaže vam da kosite po ivicama i uz zidove, a ergonomske opcije smanjuju opterećenje na vašim rukama i leđima.
Bežični SKIL trimeri za travu
Trimeri za travu SKIL 0230 (25 cm), 0240 (30 cm) i 0250 (33 cm) imaju nezasit apetit. Obiluju atraktivnim inovacijama što uključuje i opciju „Twist Load” za punjenje linije za nekoliko sekundi bez potrebe za potpunim skidanjem kalema, a dovoljno su jake da trimuju velike površine.
Bežične SKIL mašine za rezanje žive ograde
SKIL omogućava da orezivanje žive ograde i žbunastih biljaka bude lakše nego ikada ranije. Dijamantski isečene čelične oštrice SKIL mašina za rezanje žive ograde prodiru kroz grane debljine i do 20 mm. Sečiva od 50 cm (model 0429) i od 55 cm (model 0430) orezuju velike površine samo jednim prolazom. Imaćete više vremena za druge stvari.
Bežični SKIL uređaj za oduvavanje lišća bez četki
Oduvajte suvo i vlažno lišće očas posla uređajem za oduvavanje SKIL 0330. Veliki prečnik cevi i propelerni ventilator stvaraju veliku zapreminu vazduha i to brzinom do 160km/h. Savršeno za velike površine. Točkić za regulisanje i redukciona mlaznica olakšavaju regulisanje protoka vazduha pri radu na teško dostupnim mestima.
Najkompaktnija bežična motorna testera u svojoj klasi
Upotrebite energiju bez četkica modela 0534; baterija od 5,0 Ah omogućava neverovatnih 70 sečenja. Kompaktan oblik omogućava efikasan rad. A lanac se može brzo zameniti bez potrebe za dodatnim alatom.