Najnovije vesti…
Bez obzira da li lemite, voskirate skije ili skidate boju, pomoću naših novih elektronskih toplotnih pištolja možete sasvim sigurno postići optimalne rezultate.
Uvek pod kontrolom
Elektronika sprečava pregrevanje naših toplotnih pištolja konstantnim praćenjem nivoa temperature same alatke. To vam omogućava da koristite mlaznice s malim prečnikom za razne poslove lemljenja, odlemljivanja i zavarivanja.
Podesite za rad
SKIL toplotni pištolji vam omogućavaju da izaberete temperaturu od 50 do 650°C a možete podesiti i protok vazduha sve do 500 l/min. SKIL model 8040 čak ima i praktičan LCD ekran pomoću kojeg možete precizno podesiti odgovarajuću temperaturu i protok vazduha za ono što vam treba.
Prevruće za rukovanje…
Naši toplotni pištolji imaju jedinstvenu funkciju za izbacivanje mlaznice koja omogućava momentalno bezbednosno skidanje mlaznica, naročito ako su vrele, zahvaljujući čemu se brzo mogu menjati mlaznice za različite namene.
Dodatna oprema je široko dostupna
SKIL toplotni pištolji su kompatibilni s najuobičajenijim, najdostupnijim mlaznicama za toplotne pištolje na tržištu, tako da uvek možete navabiti pravu mlaznicu za ono što vam treba.