Otkrijte…
Otkrijte…
Izuzetan asortiman SKIL laserskih i mernih alata s mnogim inovativnim i inteligentnim funkcijama. Pročitajte više u nastavku ili idite direktno na sve naše alate.
Dobro, bolje, zeleno
Dobro, bolje, zeleno
Ljudsko oko je izuzetno osetljivo na svetlost. S obzirom na to, neke boje su lakše uočljive u odnosu na druge. Kao što ste možda već pretpostavili, zelena spada u takve boje. U poređenju sa crvenom bojom, ljudsko oko znatno bolje opaža zelenu boju. Samim tim, dobijate nenadmašnu vidljivost pomoću laserskih linija svetlozelene boje koje mogu da se projektuju dužinom do 30 m.
Praktične litijum-jonske baterije uz raznovrsne opcije punjenja
Praktične litijum-jonske baterije uz raznovrsne opcije punjenja
Svi laseri sa ukrštenim linijama imaju integrisanu litijum-jonsku bateriju koju možete lako da punite pomoću ugrađenog mikro USB porta za punjenje. Dodatnu pogodnost predstavlja indikator nivoa baterije koji jasno pokazuje preostali kapacitet baterije. Ali to nije sve...
Inovativni alati za lasersko merenje
Inovativni alati za lasersko merenje
SKIL alati za lasersko merenje imaju veliki radni domet i do 30 metara i idealni su za precizno i brzo merenje udaljenosti i područja. Svi alati imaju različite načine merenja. Moguće je i merenje udaljenosti bez projekcionog cilja ili na neravnim i zakrivljenim površinama pomoću alatke SKIL 1929 koja ima ugrađeni merni točkić.
Doživite viši nivo radova na nivelisanju
Doživite viši nivo radova na nivelisanju
Laser sa ukrštenim linijama SKIL 1911 je opremljen tronošcem koji radove na nivelisanju podiže na viši nivo. Ovaj alat ima otvor sa navojem od 1/4" na gornjem i donjem delu, što osigurava lako pričvršćivanje na tronožac ili spojnicu.