SKIL Masters profesionalni električni alati

SKIL Masters: profesionalni alat za profesionalne korisnike!
SKIL Masters je profesionalni alat za profesionalne korisnike! Zasnovani su na više od 90 godina iskustva u razvoju i izradi alata za posao. Iskustvo koje datira od legendarne SKIL testere, SKIL inovacije kružne testere, još iz 1924.

Tokom tog vremena, naučili smo šta je dobro, a šta nije dobro. Ovo je dokazano brojnim nezavisnim testovima i analizama, u kojima je SKIL često osvajao najveća priznanja kao što su ‘Most Affordable Choice’, ‘Best Buy’ i ‘Strong Recommendation’. Ova priznanja potvrđuju da je SKIL uvek bio fokusiran na svoj razvoj i proizvodnju: kontinuiran, visok kvalitet proizvoda.

Više od 90 godina nasleđa
U SKILu, mi integrišemo najnoviju tehnologiju u električne alate više od 90 godina. To znači da imamo jedinstveno znanje o profesionalnim električnim alatima koje korisnici stvarno žele. Jednostavno, funkcionalni alat koji kombinuje izdržljivost, lako i efektivno rukovanje, i nenadmašnu vrednost za novac. Tako da možete da računate da će posao biti završen u što kraćem vremenskom periodu!

Dokazana trajnost proizvoda
Znamo da zavisite od električnog alata i da vam je potreban za svakodnevni rad u svim uslovima. Zato izrađujemo trajan i izdržljiv alat. Samo jedan primer ovoga je upotreba metala za mnoge kritične komponente kao kućna oprema. Najbolje od svega, je to što profesionalni kvalitet dolazi po prihvatljivim cenama.

SKIL Masters zamenjuje profesionalni električni alat koji završava posao pod teškim, profesionalnim radnim uslovima.

To znači:

  • Alat na čiju izdržljivost možete računati svaki dan 
  • Alat koji je lak za rukovanje, tako da možete da sačuvate vreme i da se usredsredite na posao 
  • Alat koji vam pruža nenadmašnu kombinaciju performanse i vrednosti 

Možete da profitirate od znanja, trajnosti, performansi i vrednosti koji su ugrađeni u svaku SKIL Masters alatku. Pronaći ćete SKIL Masters proizvode u svim glavnim kategorijama električnih alata. Proverite ispod proizvoda da biste našli odgovarajući SKIL Masters alat koji vam je potreban za profesionalni rad!

SKIL Evropa je član EAEA ( Evropske asocijacije električnih alata)