Bilo koji alat. Bilo koji posao. Jedna baterija.

PWRCORE, naš vodeći sistem baterija u industriji, prepun je pametnih inovacija za pružanje optimalnog napajanja za svaki posao. Za vrhunsku fleksibilnost, svaki asortiman naprednih baterija i brzih punjača je 100% kompatibilan sa svim odgovarajućim SKIL električnim i baštenskim alatom.

Pogledajte PWRCORE proizvode

ActivCell™: Inteligentno upravljanje napajanjem

Svaka napredna SKIL baterija je opremljena patentiranom ActivCell™ tehnologijom. Inteligentni sistem upravljanja napajanjem konstantno prati napon, temperaturu i struju baterije, pružajući optimalnu zaštitu i maksimizujući učinak.

KeepCool™: Patentirana tehnologija hlađenja

Naša najnaprednija KeepCool™ tehnologija produžava vreme rada do 25% i udvostručuje vek trajanja baterije. Pojedinačne ćelije baterije su upakovane u našu inovativnu tehnologiju apsorbovanja toplote kako bi duže radile na optimalnoj temperaturi, sprečavajući pregrevanje i poboljšavajući učinak.

Patentirani indikator nivoa baterije: Pametne opcije na sve strane

SKIL alat je razvijen na temelju 100 godina stručnosti i svaki je prepun inovativnih opcija za dobro obavljanje posla. Indikator nivoa baterije na praktičan način prikazuje nivo napunjenosti baterije i daje vam upozorenje unapred kada je vreme da se brzo uključi.

Napredni alati u koje se možete pouzdati

Toliko smo uvereni u naše proizvode visokih performansi da se svaki vodeći SKIL električni alat i napredna KeepCool™ baterija standardno isporučuju s garancijom od 3 godine. Alat bez četkica se isporučuje s garancijom od 5 godina.