SKIL predstavlja...
SKIL predstavlja...
Postojeći asortiman bušilica, testera, polirki i drugih električnih alata proširen je brojnim inovativnim akumulatorskim i žičanim alatima.
Više od alata
Više od alata

SKIL pruža unapređeno iskustvo hobi majstorisanja zahvaljujući novom asortimanu proizvoda i ponovo dizajniranom logotipu. Novi asortiman alata crvene boje osmišljen je sa ciljem da vam omogući da svakodnevne hobi majstorije odradite bez po muke. Osim toga, SKIL nastavlja i sa pružanjem pomoći tokom rada uz širok opseg saveta i trikova za hobi majstore.

#SKILhelps

Bilo koji alat. Bilo koji posao. Jedan akumulator.

20V Max Energy Platform – akumulatorski sistem nenadmašne fleksibilnosti – predstavlja srž novog asortimana proizvoda. Kompleti akumulatora projektovani su tako da pružaju vrhunske performanse i tako da se uklope sa svim Energy Platform alatima, koji se isporučuju sa akumulatorima ili bez njih. To vam pruža mogućnost da asortiman alata proširujete novim alatima, koje ćete koristiti sa postojećim akumulatorom i punjačem.

Keep Cool™: naše najinovativnije rešenje hlađenja
Keep Cool™: naše najinovativnije rešenje hlađenja
Novi akumulatorski alati Energy Platform koriste prednosti tehnologije izrade akumulatora Keep Cool™, koja produžuje vreme rada za do 25% i koja udvostručuje radni vek akumulatora. Patentirana tehnologija apsorpcije toplote sprečava pregrevanje akumulatorâ, čime se unapređuje njihov učinak.
ActivCell™: Pametno upravljanje snagom
ActivCell™: Pametno upravljanje snagom
Svaki akumulator je opremljen ActivCell™ tehnologijom kako bi se obezbedila ujednačena snaga. Naša patentirana tehnologija doprinosi optimizaciji utroška energije, čime se sprečava pregrevanje akumulatora i istovremeno maksimizuje njegov učinak.
Inovacije
Inovacije

Osnov izrade svakog proizvoda kompanije SKIL čine: praktičnost, inovacije i kvalitet. Oni predstavljaju ključne atribute vrhunskih alata koji pomeraju granice po pitanju dizajna, tehnologije i jednostavnosti upotrebe. Naš novi asortiman alata krcat je patentiranim inovacijama, uključujući bezfilterske polirke sa X-Flow sistemom skupljanja prašine i ubodne testere sa 180° LED svetlom za rad. Više od alata SKIL olakšava rad.

Za alate u koje se možete pouzdati
Za alate u koje se možete pouzdati

Svi SKIL alati i Keep Cool™ akumulatori imaju standardnu 3-godišnju garanciju. Alati bez četkica se isporučuju s garancijom od 5 godina.

Nije neophodna registracija.
Vaši lični podaci se ne dele.
Bez komplikacija.