SKIL ‘Urban Mower’

Lagana kosilica sa mogućnošću manevrisanja, za uživanje u košenju
SKIL ‘Urban Mower’ je idealna za Vašu gradsku baštu. To je kosilica sa jedinstvenim prednjim obrtnim točkovima za optimalnu mogućnost manevrisanja. Sa samo 4,3 kg ona je veoma kompaktna i lagana. Ona skoro da ne zauzima ni malo mesta u Vašoj šupi zahvaljujući jedinstvenom SKIL ‘Easy Storage’ dizajnu. Visokobrzinski, energetski efikasan motor seče travu sa pažnjom za optimalne rezultate košenja. ‘Urban Mower’ je opremljen kutijom za travu i rezervnim reznim sečivima.

Ekstremna sposobnost manevrisanja za gradske bašte
SKIL ‘Urban Mower’ je specijalno dizajniran za travnjake do 50 m². Njegove praktične funkcije čine košenje poslom bez naprezanja! Za lako manevrisanje kroz Vašu baštu, SKIL ‘Urban Mower’ ima jedinstvene prednje obrtne točkove. Tako da nema više podizanja teškog tereta i okretanja teške kosilice kada počnete novi red, i rad oko predmeta u Vašoj bašti nikada nije bio lakši!

Praktične funkcije za dodatni komfor pri radu
Kosilica ima pametnu ručku sa tri različite postavke za povećanu pogodnost: vožnja ‘(D)’, parkiranje ‘(P)’ i skladištenje ‘(S)’. Za optimalan komfor pri radu, ručka obezbeđuje fleksibilnu radnu visinu, bez obzira na to koliko ste visoki. Kutija za travu se može ukloniti, isprazniti i ponovo instalirati samo jednom rukom: to je najjednostavnije rešenje za pražnjenje kutije za travu na tržištu! ‘Urban Mower’ je opremljena rezervnim reznim sečivima za mnogo godina uživanja u košenju.