Za alate u koje se možete pouzdati
U kompaniji SKIL, visok kvalitet se ne dovodi u pitanje. Upravo zato uvek dajemo standardnu garanciju na sve proizvode, kako na motorne tako i na merne alate.
Garancija bez peripetija

Ako vaš SKIL alat ne radi kako treba, omogućićemo vam što lakšu popravku ili zamenu. Naša garancija bez peripetija podrazumeva sledeće:

  • Nema potrebe za registracijom
  • Nema potrebe za deljenjem ličnih podataka
  • Nema diskusije
Pet godina garancije na alate bez četkica

Naši alati bez četkica su jači i efikasniji od sličnih alata koje pokreću motori sa četkicama. Sporije se i habaju jer u motoru nema trenja. Toliko smo uvereni u visok kvalitet naših alata bez četkica da dajemo standardnu garanciju od pet godina (jedna godina za profesionalnu ili sličnu upotrebu).

Standardne tri godine garancije na SKIL alate
Uživajte u standardnoj garanciju od tri godine (jedna godina za profesionalnu ili sličnu upotrebu). To znači da besplatno popravljamo ili zamenjujemo vaš alat tokom važenja garancije u slučaju fabričke greške ili fizičkog kvara.
Garancija na akumulator
Dajemo standardnih šest meseci garancije na naše akumulatore. Na ActivCell™ akumulatore garancija je dve godine a na Keep Cool™ akumulatore pune tri godine. Za profesionalnu ili sličnu upotrebu, svi akumulatori dolaze uz garanciju od šest meseci.