Ugodno baštovanstvo

Baštenski alati iz „Urban serije“ kompanije SKIL obezbeđuje da baštovanstvo uvek bude ugodno i jedva da zauzima nešto mesta nakon upotrebe.

„Urban serija“
Prostor je oskudna roba u gradskim područjima i situacija će samo da se pogorša. Bašte postaju manje, tako da je sve više bašti na balkonima i krovovima. Što znači manje mesta za skladištenje. Pristupačna „Urban serija“ baštenskih alata je posebno dizajnirana za ovakve okolnosti.
Dizajn za uštedu prostora
Praktični alati ne samo da su laki za korišćenje, već i dolaze sa jedinstvenim SKIL „Easy Storage“ rešenjem za jednostavno skladištenje. Odlaganje ovih alata je dečija igra. Oni su pažljivo dizajnirani kako bi zauzimali minimalno prostora. Tako da vam je mnogo lakše da održavate svoju garažu, šupu ili ormar čistim i urednim.
Easy Storage (jednostavno skladištenje)
Mali baštenski alati dolaze sa praktičnom „Easy Storage“ kukom za vešanje na zid. Kuke je moguće povezati zajedno, kako bi se alati postavili jedan uz drugi. Veliki alati imaju svoje posebno dizajnirane funkcije. Uzmimo za primer kosačice: one dolaze sa sopstvenim stabilizatorom, koji im omogućava da budu odložene uspravno uz zid.
Jednostavni za upotrebu, jednostavni za odlaganje

Sve u svemu, SKIL baštenski alati „Urban serije“ su veoma praktični za obezbeđivanje održavanja vaše bašte. Perač pod pritiskom, kosačica, baštenski uređaj za oduvavanje ili rezače žive ograde – pronađite sve što vam je potrebno ovde u kompletnom asortimanu SKIL električnih baštenskih alata.